miércoles, 14 de noviembre de 2007

Comunicat de Premsa de la Federació de Pilota Valenciana


A la vista del que s’ha publicat en la pàgina web de l’empresa Val Net S.L., (equips, seus i dates de partides de la primera fase de la Liga Professional per equips – Circuit Bancaixa) la Federació de Pilota Valenciana vol manifestar i puntuatlizar el següent:
1.- L’ empresa Val Net S.L. no te autorització per part de la Federació de Pilota Valenciana per que les competicions que puga organitzar siguen denominades campionats oficials, el que s’avisa als efectes oportuns i per a que no existeixca cap engany cap als participants, espectadors i patrocinadors. Dita denominació vulnera la legalitat vigent, ja que la Federació de Pilota Valenciana és l única amb potestad per a organitzar i autoritzar la denominació dels campionats oficials.
2.- Alguns trinquets on es van a deserrotllar competicions organitzades per Val Net S.L. no tenen llicència federativa, el que vulnera també la legalitat vigent.
3.- Existeixen altres determinades irregularitats de Val Net S.L: que ja han sigut denunciades per la Federació de Pilota Valenciana.
4.- La Federació de Pilota Valenciana ha intentat, en les últimes setmanes, i per tots els mitjans, aplegar a un acord amb Val Net S.L., amb el fi d’evitar la problemàtica de la que és única responsable Val Net S.L. i, per tant, la Federació de Pilota Valenciana es reserva el dret d’iniciar les accions oportunes per a salvaguardar els drets i la legalitat vigent.”

No hay comentarios: