lunes, 11 de junio de 2007

JA TENIM FINAL



Álvaro s'ha classificat per a disputar la final de l'Individual després de véncer a Grau al trinquet de Guadassuar. El de Faura ha hagut de treballar de valent per a doblegar el mitger de València, que li ha plantat cara i, fins i tot, ha pogut posar-se per davant al penúltim joc. La mala fortuna, un quinze molt oprtú de Miguelin (al trencar la pilota en el dau) i l'alt desgast físic, units a l'actuació d'Álvaro, no li han permés guanyar. Grau no ha descartat repetir en l'Individual l'any que ve.
Ara, Álvaro afronta la seua huitena final individual consecutiva, que li podria permetre sumar el setè campionat seguit del mà a mà. Abans haurà de guanyar davant Genovés II el proper diumenge al trinquet Comarcal de Sagunt.
No cal recordar que tot el que vullga pot vindrer a vorer la 3ª final que disputen aquestos jugadors, el preu 20€, el dia 17-06-2007, el lloc Sagunt, les ganes les poses tu!!
Nosaltres estarem en aquesta final, i tot el que vullga vindrer per part del club que avise avans d'aquest Dimecres 13 al correu cpvcastalla@hotmail.com.

Genovés II ha aconseguit el passe a la final de l'Individual després de véncer davant León (60-50) en la primera semifinal del torneig, celebrada al trinquet Pelayo de València. L'encontre ha estat emocionant, sobre tot, al tram final, on León s'ha vist amb opcions de donar la sorpresa. No obstant això, Genovés II ha superat els moments més crítics i s'ha fet amb la victòria.

No hay comentarios: